tag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post3403814342875245057..comments2024-03-27T12:02:05.912+01:00Comments on Cztery Fajery - blog kulinarny. Proste przepisy dla każdego.: Pomarańczowy kurczak z parowaru Saudyjskie Wielbłądyhttp://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-12330026471766216252013-06-20T17:48:37.229+02:002013-06-20T17:48:37.229+02:00Wiem, o czy mówisz. Parzystokopytny ryby to i owsz...Wiem, o czy mówisz. Parzystokopytny ryby to i owszem - pod wodą poogląda, frutti di mare też, ale nie ruszy, bo ma alergię :-DDD<br />Pewnie jakbym mu dała do zjedzenia jakies wodorosty, to by się zafukał na śmierć :( Olahttps://www.blogger.com/profile/07208380680553799020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-91793879007381822912013-06-20T17:15:59.350+02:002013-06-20T17:15:59.350+02:00Mój natomiast z konieczności przerzucił się na kuc...Mój natomiast z konieczności przerzucił się na kuchnię polską, ponieważ japońska powoduje u mnie reakcje, które przez delikatność tu przemilczę ;) A że całkiem po polsku kucharzyć w tym kraju się nie da, Wasze propozycje będą miłym urozmaiceniem. Dziękuję i pozdrawiam :)「」 https://www.blogger.com/profile/07410119744367317514noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-16115365897428825672013-06-20T16:49:10.063+02:002013-06-20T16:49:10.063+02:00Chętnie witam kolejną osobę lubiącą dobrze przekąs...Chętnie witam kolejną osobę lubiącą dobrze przekąsić, a nie koniecznie tłusto :) <br />Kuchnia japońska jest mi słabo znana, bo jedyne, co jada mój Parzystokopytny do ... <b>wasabi</b> do wołowiny teryaki :-DSaudyjskie Wielbłądyhttps://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-57547178109071221092013-06-20T16:39:56.108+02:002013-06-20T16:39:56.108+02:00Jak smacznie na tym blogu :) Kurczak na jutro właś...Jak smacznie na tym blogu :) Kurczak na jutro właśnie się rozmraża, a ja z przyjemnością dopisuję się do listy czytelników. Z przyjemnością tym większą, że zdjęcia są piękne, nie każda strona kulinarna w Internecie może pochwalić się taką estetyką. <br />W Japonii podczas badań okresowych pracownicy są surowo oceniani pod względem obwodu tu i ówdzie, więc przepisy z wykorzystaniem parowara (ale nie tylko te) bardzo mi się przydadzą - lubię, gdy Mąż chwali moją kuchnię, lecz z każdą pochwałą rośnie moja obawa, czy aby następnym razem sensei w kitlu nie zmyje Mu głowy ;) 「」 https://www.blogger.com/profile/07410119744367317514noreply@blogger.com