tag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post7606737172155801114..comments2024-03-27T12:02:05.912+01:00Comments on Cztery Fajery - blog kulinarny. Proste przepisy dla każdego.: Domowa kostka rosołowa / pasta bulionowaSaudyjskie Wielbłądyhttp://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-11289902982861250182019-02-19T12:39:29.329+01:002019-02-19T12:39:29.329+01:00Warzywny jest najbardziej uniwersalny. Warzywny jest najbardziej uniwersalny. Saudyjskie Wielbłądyhttps://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-39052436455949791372019-02-19T08:20:11.871+01:002019-02-19T08:20:11.871+01:00Też robię i korzystam ale tylko warzywnyTeż robię i korzystam ale tylko warzywnyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-15341236016329827612017-10-26T23:17:31.329+02:002017-10-26T23:17:31.329+02:00Miło nam, że się podoba :)Miło nam, że się podoba :)Saudyjskie Wielbłądyhttps://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-63013083703139583832017-10-26T01:13:38.627+02:002017-10-26T01:13:38.627+02:00Brawo!!! (chcieliście ocenę) :)Brawo!!! (chcieliście ocenę) :)cichalhttps://www.blogger.com/profile/01240910686827098612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-70065315563060008852017-10-22T17:05:34.838+02:002017-10-22T17:05:34.838+02:00Jeśli będziesz robiła domowe kostki rosołowe, to m...Jeśli będziesz robiła domowe kostki rosołowe, to możesz zmniejszyć ilość soli do 50 g na jeden kilogram pasty, ale wtedy konieczna jest pasteryzacja lub przechowywanie w zamrażalniku. <br />Bulionu Krakusa nie próbowałam, kostki robimy sami raz na 3-4 miesiące.Saudyjskie Wielbłądyhttps://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-81140889028398208062017-10-22T17:02:35.758+02:002017-10-22T17:02:35.758+02:00dziękujędziękujęSaudyjskie Wielbłądyhttps://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-91624024069778651702017-10-22T16:43:34.008+02:002017-10-22T16:43:34.008+02:00Ja już od jakiegoś czasu nie używam kostek rosołow...Ja już od jakiegoś czasu nie używam kostek rosołowych czy vegety bo to sama chemia. Takich domowych kostek jeszcze nie próbowałam robić a obecnie w mojej kuchni króluje bulion w butelce od Krakusa. Skład ma ok, bo jest bez konserwantów, zagęstników itp. No i najważniejsze: świetnie smakuje. Dzięki za przepis!Weronikanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-29916268701327450842017-10-21T15:56:41.376+02:002017-10-21T15:56:41.376+02:00Ciekawy przepis :)Ciekawy przepis :)worldphonelookup.comhttps://worldphonelookup.com/noreply@blogger.com