tag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.comments2024-03-27T12:02:05.912+01:00Cztery Fajery - blog kulinarny. Proste przepisy dla każdego.Saudyjskie Wielbłądyhttp://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comBlogger5237125tag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-63049521758058255922024-03-26T11:41:13.501+01:002024-03-26T11:41:13.501+01:00Można gotować krócej ale je zostawić w zalewie na ...Można gotować krócej ale je zostawić w zalewie na dłużej. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-18003786747501632382024-03-21T21:44:16.990+01:002024-03-21T21:44:16.990+01:00Najlepiej podzielone na porcje i zamrożoneNajlepiej podzielone na porcje i zamrożoneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-73006054251878119842024-03-20T13:15:33.153+01:002024-03-20T13:15:33.153+01:00Polecam ,pyszne i piękne wyszły a zrobione bardzo ...Polecam ,pyszne i piękne wyszły a zrobione bardzo szybko:) 12 szt mi wyszło :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-34730342103432748442024-03-19T18:23:39.852+01:002024-03-19T18:23:39.852+01:00Jak je można przechowywać?
Jak je można przechowywać?<br />natusiowahttps://www.blogger.com/profile/16716682509374015537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-69537520314122574222024-03-12T20:21:06.506+01:002024-03-12T20:21:06.506+01:00ja mam wolnowar ariete zaledwie kilka dni, ale już...ja mam wolnowar ariete zaledwie kilka dni, ale już wiem, że będę z niego często korzystać :) Pierwsze próby bardzo udane!Aneta Kozickanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-10440002751373996152024-02-28T16:34:03.071+01:002024-02-28T16:34:03.071+01:00Ten przepis na zupę z ciecierzycy brzmi naprawdę s...Ten przepis na zupę z ciecierzycy brzmi naprawdę smakowicie! Jestem pod wrażeniem, jak dużo uwagi poświęcacie na dopracowanie smaku i aromatu swoich potraw. To zdecydowanie zachęcające dla tych, którzy lubią eksperymentować w kuchni. Dzięki za podzielenie się tym przepisem :)https://norwegiairesztaświata.plhttps://www.blogger.com/profile/15007663571447473741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-2245222405960232982024-02-28T14:09:15.754+01:002024-02-28T14:09:15.754+01:00Przesmacznie wygląda. Skoro na przeziębienie chętn...Przesmacznie wygląda. Skoro na przeziębienie chętnie wypróbuję bo mnie coś chwyta, a szkoda wiosennego czasu na chorowanie. Chętnie ją przyrządzę :) Justyna Boruckahttps://www.blogger.com/profile/10291301507234533436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-48731570899857726162024-02-28T13:08:00.547+01:002024-02-28T13:08:00.547+01:00Jestem miłośniczką herbat wszelakich i alternatyw ...Jestem miłośniczką herbat wszelakich i alternatyw dla tradycyjnego naparu, dlatego z ochotą sięgnęłabym po nowość jaką tu prezentujesz :) Piękne zdjęcia i wartościowy wpis.Kocikowa Dolinahttps://www.blogger.com/profile/17167909680980723380noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-90501598297764963512024-02-28T12:02:07.662+01:002024-02-28T12:02:07.662+01:00Można ususzyć samemu, ale to pracochłonny procesMożna ususzyć samemu, ale to pracochłonny procesCztery Fajery - blog kulinarnyhttps://www.czteryfajery.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-86278840150361084242024-02-28T09:57:07.102+01:002024-02-28T09:57:07.102+01:00Herbata z suszonych limonek brzmi interesująco. Ni...Herbata z suszonych limonek brzmi interesująco. Nigdy takiej nie piłam I bardzo mnie zaintrygowałaś tym pomysłem. Ciekawe czy dostanę gdzieś w Galicji suszone limonki? A może można ususzyć je samemu? Edyta Sokołowskahttps://www.blogger.com/profile/00909537105149390988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-10448871784316325112024-02-27T21:57:42.095+01:002024-02-27T21:57:42.095+01:00Opis herbaty brzmi bardzo kusząco! Ten napój pełen...Opis herbaty brzmi bardzo kusząco! Ten napój pełen tradycji i aromatu, którym można cieszyć się zarówno na gorąco, jak i na zimno :) chętnie bym się napila teraz takiej herbaty :)https://norwegiairesztaświata.plhttps://www.blogger.com/profile/15007663571447473741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-65762742513917017622024-02-27T21:54:39.682+01:002024-02-27T21:54:39.682+01:00Bardzo lubię takie herbaty, chętnie spróbowałabym ...Bardzo lubię takie herbaty, chętnie spróbowałabym i tej. Muszę poszukać suszonych limonek i zaprosić je do mojej kuchni. Coś czuję, że to będzie pyszny dodatek.Małgorzata Kijowska|DayliCookinghttps://www.blogger.com/profile/16991461043306745253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-44701117608299415252024-02-27T21:05:25.252+01:002024-02-27T21:05:25.252+01:00Najprawdopodobniej nigdy jej nie piłam! Ale mogę s...Najprawdopodobniej nigdy jej nie piłam! Ale mogę się mylić! Kiedy czytałam opis zaświtało mi, że kiedy byłam w Izraelu, to podczas jednej właśnie z moich podróży dostałam potwornej niestrawności po zjedzeniu ryżu z młodymi pędami bambusa , oczywiście tej niestrawności nabyłam się ja i lekarz, który był w naszej grupie. Po przybyciu do hotelu w Izraelu podano nam właśnie coś co smakowało tak jak opisujesz. Teraz właśnie mi coś Świta w głowie, że być może piłam właśnie to. Na początku nie byłam za bardzo zadowolona ze smaku, ale zapewniano mnie, że tak ma właśnie być. Najciekawsze jest to że na drugi dzień czułam się już po prostu dobrze.Z KUCHNI DO KUCHNIhttps://www.blogger.com/profile/06272268965527915257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-66444844715886009042024-02-26T14:54:04.488+01:002024-02-26T14:54:04.488+01:00bede dzisiaj robic, babcia czesto takie robila ! bede dzisiaj robic, babcia czesto takie robila ! Olahttps://www.blogger.com/profile/14201964876227335651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-58248121933782635062024-02-17T23:07:55.055+01:002024-02-17T23:07:55.055+01:00Dokładnie tak, zwoje mi się chyba przekręciły po s...Dokładnie tak, zwoje mi się chyba przekręciły po szybkim przeczytaniu 🙈🙈 ale za drugim razem było ok ! Dzięki w każdym razie 😀Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-37670245725648251392024-02-17T12:12:24.317+01:002024-02-17T12:12:24.317+01:00To ten sam rodzaj mąki, jak do przygotowania ciast...To ten sam rodzaj mąki, jak do przygotowania ciastaCztery Fajery - blog kulinarnyhttps://www.czteryfajery.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-19497013718959905322024-02-15T13:55:38.067+01:002024-02-15T13:55:38.067+01:00Dzien dobry , jaka to jest maka do zagniatania ?Dzien dobry , jaka to jest maka do zagniatania ?Olahttps://www.blogger.com/profile/14201964876227335651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-916803062937914862024-02-15T13:43:25.907+01:002024-02-15T13:43:25.907+01:00 zrobilam i wyszly bardzooo dobre !!! zrobilam i wyszly bardzooo dobre !!! Olahttps://www.blogger.com/profile/14201964876227335651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-62925994745389350832024-02-15T13:40:01.305+01:002024-02-15T13:40:01.305+01:00Przepyszne pulchne ! dzieciom bardzo smakowaly ! ...Przepyszne pulchne ! dzieciom bardzo smakowaly ! pieklam na patelni bez tluszcz u !Olahttps://www.blogger.com/profile/14201964876227335651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-40639032113894793562024-02-03T20:01:14.959+01:002024-02-03T20:01:14.959+01:00Najlepsza na świecie ciasto rewelacyjne polecamNajlepsza na świecie ciasto rewelacyjne polecamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-53134709111610719332024-02-01T09:38:13.673+01:002024-02-01T09:38:13.673+01:00Pierwsze słyszę! Na pewno wykorzystam przy najbliż...Pierwsze słyszę! Na pewno wykorzystam przy najbliższej okazji ;)Pawełhttps://www.szamane.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-38138679769990181872024-01-28T17:23:19.191+01:002024-01-28T17:23:19.191+01:00pychapychaOlahttps://www.blogger.com/profile/14201964876227335651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-77390816145386961212024-01-28T11:09:16.856+01:002024-01-28T11:09:16.856+01:00Dziendobry, ile wychodzi gramowo tej ricotty z po...Dziendobry, ile wychodzi gramowo tej ricotty z powyzszych skladnikow ? Dziekuje Olahttps://www.blogger.com/profile/14201964876227335651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-23330199869754239232024-01-27T16:46:17.732+01:002024-01-27T16:46:17.732+01:00Zupka jest extra !Zupka jest extra !Olahttps://www.blogger.com/profile/14201964876227335651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-87294196345534120152024-01-27T14:30:22.227+01:002024-01-27T14:30:22.227+01:00Przepis, który idealnie łączy prostotę przygotowan...Przepis, który idealnie łączy prostotę przygotowania z bogactwem smaku. Masło harissa, dzięki swojej wszechstronności, może rzeczywiście przemienić nawet najprostsze dania w kulinarny majstersztyk. <br /><br />Co ciekawe, dodatek skórki cytrynowej, który został zaproponowany, może dodać nie tylko świeżości, ale też subtelnego kontrastu do pikantności harissy. Warto też zastanowić się nad eksperymentowaniem z różnymi rodzajami oliwy – może to mieć znaczący wpływ na intensywność i głębię smaku. Wiktoria Gniewoszhttps://wiktoriagniewosz.carrd.co/noreply@blogger.com