tag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post7473534476746758650..comments2024-03-27T12:02:05.912+01:00Comments on Cztery Fajery - blog kulinarny. Proste przepisy dla każdego.: Tradycyjne powidła śliwkowe z węgierekSaudyjskie Wielbłądyhttp://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-77399712736782982452022-09-29T12:20:47.278+02:002022-09-29T12:20:47.278+02:00tak bez cukru?
tak bez cukru?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-36509519610373322752022-09-02T13:44:08.010+02:002022-09-02T13:44:08.010+02:00Moje już nastawione w wolnowarze. Z tego przepisu ...Moje już nastawione w wolnowarze. Z tego przepisu robię drugi raz i uważam, że jest superizettahttps://www.blogger.com/profile/05363550594728988858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-31948867115285397232021-09-09T21:20:22.447+02:002021-09-09T21:20:22.447+02:00Przepis doskonały, pełna klasyka. I bardzo podoba ...Przepis doskonały, pełna klasyka. I bardzo podoba mi się ten wtręt " bez jak u babci". Ja np nie wiem co moje babcie w kuchni wyprawiały. Pamięcią kulinarną sięgam do Mamy i Ona do dziś jest moim wzorcem. Dziwne, że kiedyś tego nie doceniałam, nie uczestniczyłam nigdy w pracach kuchennych, a teraz po latach różne klapki mi się otwierają i wiem, że na pewno tak trzeba to zrobić... Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00406764726353982684noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-24483101188597605612018-09-24T15:51:55.533+02:002018-09-24T15:51:55.533+02:00Renata - podasz przepis ?Renata - podasz przepis ?Saudyjskie Wielbłądyhttps://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-61554486858848745232018-09-22T16:23:15.849+02:002018-09-22T16:23:15.849+02:00Ja od wielu lat robię powidła śliwkowe bez mieszan...Ja od wielu lat robię powidła śliwkowe bez mieszania. Wychodzą super. Robię z cukrem i bez.<br />Renatahttps://www.blogger.com/profile/02611540370537253245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-32262351095490601992018-08-28T01:45:52.800+02:002018-08-28T01:45:52.800+02:00Aniu - to stary, sprawdzony przepis. Jeśli korzyst...Aniu - to stary, sprawdzony przepis. Jeśli korzystasz z wolnowaru, to nie jest to a tak kłopotliwe. Jeśli nie to istotnie ostatnia faza smażenia jest dość absorbująca, ale warto się poświęcić. Saudyjskie Wielbłądyhttps://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-71095287773194180582018-08-27T20:32:54.897+02:002018-08-27T20:32:54.897+02:00Robiłam tylko raz powidła, z cukrem, były pyszne. ...Robiłam tylko raz powidła, z cukrem, były pyszne. Jednak nie znałam takiego przepisu. Przeraża mnie trochę ten czas. Jak robiłam dżem z cukinii i borówek łącznie pochłonęło mi to z 2-3 godziny, a tu po 4 dizennie. Wow! Ale widać, że warto ��Anna Wojtynahttps://www.blogger.com/profile/07280988341970781188noreply@blogger.com