tag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post8308285268153409814..comments2024-03-27T12:02:05.912+01:00Comments on Cztery Fajery - blog kulinarny. Proste przepisy dla każdego.: Przepis na gulasz wołowySaudyjskie Wielbłądyhttp://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-90875638778117724962021-03-18T07:25:23.077+01:002021-03-18T07:25:23.077+01:00Niestety w wolnowarze wychodzi zupa... Niestety w wolnowarze wychodzi zupa... Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-43575464483789692872021-02-22T11:46:19.765+01:002021-02-22T11:46:19.765+01:00Wołowinę uwielbiamy i często jemy, bo to bardzo zd...Wołowinę uwielbiamy i często jemy, bo to bardzo zdrowe mięsiwo!Patrycja Reszkohttps://www.blogger.com/profile/05679671748527666357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-21225566143318675562021-02-18T08:07:22.073+01:002021-02-18T08:07:22.073+01:00Ciekawe dania, zwłaszcza, że działo leczniczo.
Int...Ciekawe dania, zwłaszcza, że działo leczniczo.<br />Interesująca jest historia związana z tym gulaszem. Ilość składników, które osobiście lubię , jest zaskakująca. Ale wszystko to czyni danie wyjątkowym.<br />Bardzo smaczna i podobająca się Twoja wersja gulaszu.<br />Irena - Hooltaye w podróżyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-42904109384377810002021-02-17T22:03:27.888+01:002021-02-17T22:03:27.888+01:00Z cynamonem i anyżem robię rosół z kaczki i bardzo...Z cynamonem i anyżem robię rosół z kaczki i bardzo nam smakuje to zapewne gulasz tez nam posmakuje :) lubimy nowe smaki :) https://norwegiairesztaświata.plhttps://www.blogger.com/profile/15007663571447473741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-86836545471396790162021-02-17T21:40:36.192+01:002021-02-17T21:40:36.192+01:00Wygląda obłędnie ten gulasz! Widać, że smaki wydob...Wygląda obłędnie ten gulasz! Widać, że smaki wydobyte z samego źródła. Wolnowar jednak działa cuda. Miałam na myśli nabyć taki sprzęt. Rosół, czy bigos, czy inne mięsa...myślę, że to pomoże mi w funkcjonowaniu w kuchni, rozdysponuje mój czas na plus. Pieprzyć z fantazjąhttps://www.blogger.com/profile/02819971578727368604noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-75297790869368568392021-02-17T21:32:03.870+01:002021-02-17T21:32:03.870+01:00Cudny przepis, pewnie w jakimś sensie nie dla mnie...Cudny przepis, pewnie w jakimś sensie nie dla mnie - wykonanie wymaga wielu starań, ale dlaczego nie spróbować? Wolnowar mam i chętnie używam, tylko zdobyć jakąś dobrą wołowinę, a nie te suchelce z marketu, bo to jednak wielka różnica, a przyprawy kusza, aż się rozmarzyłam.Iwona Banachhttps://www.blogger.com/profile/11386039302784724334noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-87595838904332300702021-02-17T19:18:06.710+01:002021-02-17T19:18:06.710+01:00Najlepszy na świecie gulasz wołowy :) a te aromaty...Najlepszy na świecie gulasz wołowy :) a te aromaty, chętnie je wypróbuję, one muszą nadawać wyjątkowy smak :) Justyna Boruckahttps://www.blogger.com/profile/10291301507234533436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-39512715954976486862021-02-17T18:58:42.980+01:002021-02-17T18:58:42.980+01:00Uwielbiam gulasze szczególnie z wolnowaru, bo mięs...Uwielbiam gulasze szczególnie z wolnowaru, bo mięso ma wyjątkowy smak. Dodatek cynamonu i anyżu musi świetnie podkręcac smak. Bernadetahttps://www.blogger.com/profile/07433650210110371486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-89102671496188678982021-02-17T16:46:55.792+01:002021-02-17T16:46:55.792+01:00Bardzo mnie ciekawi ten dodatek cynamonu i anyżu. ...Bardzo mnie ciekawi ten dodatek cynamonu i anyżu. Koniecznie do wypróbowania:-) Marzenahttps://www.blogger.com/profile/05624140287961462298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-75931890769113283952021-02-17T14:53:01.179+01:002021-02-17T14:53:01.179+01:00Zapowiada się bardzo smakowicie. Marokański tagine...Zapowiada się bardzo smakowicie. Marokański tagine najczęściej gotuję z jagnięciny i lubię dodatek w postaci suszonych owoców. Tutaj jest tylko cebula i przyprawy. Muszę spróbować.Amberhttps://www.blogger.com/profile/08879281466260575379noreply@blogger.com