TRYB JASNY/CIEMNY
ZNAJDŹ PRZEPIS:

Szukaj wg składnika

Szukaj wg rodzaju kuchni

Szukaj wg dania

O nas słów kilka

Blog Cztery Fajery założyliśmy niemal 12 lat temu, jako naszą podręczną książkę kucharską i swego rodzaju pamiętnik kulinarny. Dziś adresujemy go do każdego, kto kocha gotować albo dopiero rozpoczyna swoją przygodę w kuchni. 
Dzielimy się tylko tymi przepisami z których sami korzystamy. Nie znajdziesz tu niczego, czego nigdy wcześniej nie przyrządziliśmy lub nigdy więcej nie ugotujemy. Każdy przepis, który opublikowaliśmy, sprawdziliśmy najpierw na sobie.
 
Znajdziesz tutaj zarówno dania tradycyjnej polskiej kuchni, jak i przepisy z odległych zakątków świata. Bardzo lubimy kuchnię regionalną, więc i takich receptur nie mogło zabraknąć, a ponieważ oboje jesteśmy wielkimi miłośnikami kawy, to doczekała się ona osobnego działu na blogu. 

Lubimy pisać, ale jeszcze bardziej lubimy, kiedy czytacie to o czym piszemy.  Będziemy wdzięczni za Wasze komentarze, bo to największa nagroda na jaką liczyć może bloger.

A teraz ugotujmy coś wspólnie
Ola i Paweł

Blog Cztery Fajery to osobisty blog pisany i redagowany przez Olę i Pawła. Na blogu mogą pojawiać się różne formy płatnej reklamy, artykuły sponsorowane lub linki partnerskie do stron firm z którymi współpracujemy. Otrzymana rekompensata nigdy nie wpłynie na treść, tematy lub posty publikowane na tym blogu. 

Na blogu nigdy nie zamieszczamy linków afiliacyjnych - oznacza to, że nie otrzymujemy prowizji za dokonane przez Czytelników bloga zakupy na stronach firm partnerskich.

 
G
M
T
Y
Funkcja mowy jest ograniczona do 200 znaków

Komentarze

  1. fajny blog, dziekuje za przepis na ciasto na pierogi do zrobienia w maszynie do chleba ;) pozdrawiam z australii!

    OdpowiedzUsuń
  2. Super prowadzony blog :) Jestem początkującym kuchcikiem :) Po obejrzeniu przepisów aż chce się je wypróbować we własnej kuchni.. Będe tu zaglądać bardzo często :) Powodzenia w dalszych kulinarnych wędrówkach :) Do następnego :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Czyżby przepis od Mamy Ammara? Ciekawe, co u niej słychać...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Na kabsę od Mamy Ammara, na marynowane skórki arbuza od zaprzyjaźnionych Saudyjczyków ::)

      Usuń
  4. Blog z wieloma fajnymi przepisami oraz informacjami merytorycznymi nt. produktów. Widać, że autorzy piszą bloga z pasji nie zaś - jak to mam miejsce w większości wypadków - z chęci osiągnięcia korzyści materialnych i rozpoznawalności.

    OdpowiedzUsuń
  5. Blog...genialny... uwielbiany przeze mnie...ciekawy...uczy...daje smacznie jeść..i radość z gotowania tych wspaniałości

    OdpowiedzUsuń
  6. świetny blog......jestem nowa ale będę wierną czytelniczką....pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Drogi Czytelniku - pisząc komentarz, zgadzasz się na przetwarzanie swoich danych osobowych