Blog Cztery Fajery założyliśmy niemal 12 lat temu, jako naszą podręczną książkę kucharską i swego rodzaju pamiętnik kulinarny. Dziś adresujemy go do każdego, kto kocha gotować albo dopiero rozpoczyna swoją przygodę w kuchni.
Dzielimy się tylko tymi przepisami z których sami korzystamy. Nie znajdziesz tu niczego, czego nigdy wcześniej nie przyrządziliśmy lub nigdy więcej nie ugotujemy. Każdy przepis, który opublikowaliśmy, sprawdziliśmy najpierw na sobie.
Znajdziesz tutaj zarówno dania tradycyjnej polskiej kuchni, jak i przepisy z odległych zakątków świata. Bardzo lubimy kuchnię regionalną, więc i takich receptur nie mogło zabraknąć, a ponieważ oboje jesteśmy wielkimi miłośnikami kawy, to doczekała się ona osobnego działu na blogu.
Lubimy pisać, ale jeszcze bardziej lubimy, kiedy czytacie to o czym piszemy. Będziemy wdzięczni za Wasze komentarze, bo to największa nagroda na jaką liczyć może bloger.
A teraz ugotujmy coś wspólnie
Ola i Paweł
Blog Cztery Fajery to osobisty blog pisany i redagowany przez Olę i Pawła. Na blogu mogą pojawiać się różne formy płatnej reklamy, artykuły sponsorowane lub linki partnerskie do stron firm z którymi współpracujemy. Otrzymana rekompensata nigdy nie wpłynie na treść, tematy lub posty publikowane na tym blogu.
Na blogu nigdy nie zamieszczamy linków afiliacyjnych - oznacza to, że nie otrzymujemy prowizji za dokonane przez Czytelników bloga zakupy na stronach firm partnerskich.
Super prowadzony blog :) Jestem początkującym kuchcikiem :) Po obejrzeniu przepisów aż chce się je wypróbować we własnej kuchni.. Będe tu zaglądać bardzo często :) Powodzenia w dalszych kulinarnych wędrówkach :) Do następnego :)
Blog z wieloma fajnymi przepisami oraz informacjami merytorycznymi nt. produktów. Widać, że autorzy piszą bloga z pasji nie zaś - jak to mam miejsce w większości wypadków - z chęci osiągnięcia korzyści materialnych i rozpoznawalności.
fajny blog, dziekuje za przepis na ciasto na pierogi do zrobienia w maszynie do chleba ;) pozdrawiam z australii!
OdpowiedzUsuńSuper prowadzony blog :) Jestem początkującym kuchcikiem :) Po obejrzeniu przepisów aż chce się je wypróbować we własnej kuchni.. Będe tu zaglądać bardzo często :) Powodzenia w dalszych kulinarnych wędrówkach :) Do następnego :)
OdpowiedzUsuńCzyżby przepis od Mamy Ammara? Ciekawe, co u niej słychać...
OdpowiedzUsuńNa kabsę od Mamy Ammara, na marynowane skórki arbuza od zaprzyjaźnionych Saudyjczyków ::)
UsuńBlog z wieloma fajnymi przepisami oraz informacjami merytorycznymi nt. produktów. Widać, że autorzy piszą bloga z pasji nie zaś - jak to mam miejsce w większości wypadków - z chęci osiągnięcia korzyści materialnych i rozpoznawalności.
OdpowiedzUsuńDziękujemy :)
UsuńBlog...genialny... uwielbiany przeze mnie...ciekawy...uczy...daje smacznie jeść..i radość z gotowania tych wspaniałości
OdpowiedzUsuńOlu, piękny blog!
OdpowiedzUsuńświetny blog......jestem nowa ale będę wierną czytelniczką....pozdrawiam
OdpowiedzUsuń